тел/факс (044) 278-49-83
Киевстар (097) 899-96-12
МТС (066) 400-18-72
life (093) 869-10-44
Мечты становятся реальностью, когда мысли превращаются в действия!

Южная Корея

        Виза в Корею

    Корея — страна с удивительной историей, красивой природой и большим будущем. У туристов она пользуется стабильно высокой популярностью в качестве направления массового туризма: туда едут отдохнуть на местных горячих источниках и чистых песчаных пляжах, покататься на лыжах, а также в поисках уникальной архитектуры и памятников старины. Столица — Сеул. Крупные города — Пусан, Тэгу, Инчхон, остров Чеджудо. Горнолыжные курорты Южной Кореи: Ёнпхён, Феникс-Парк, Хёндэ-Сонгу и другие.

Если Вы запланировали поездку в Корею, обратитесь в нашу Компанию и мы поможем получить вам желаемую визу!

Корейскую визу можно получить, обратившись в посольство Кореи в г. Киеве.

Стоимость наших услуг 800 грн.

В стоимость входит:
• Консультация по пакету необходимых документов для получения визы;
• Проверка правильности оформления документов, предоставленных клиентом;
• Заполнение анкеты;
• Подача и получение документов в посольстве;

Дополнительно оплачиваются:
• Бронь отеля (при необходимости);
• Бронь авиаперелета( при необходимости);
• Туристическая страховка;
 Подача документов и получение документов из посольства нашими специалистами. Для иностранных граждан- только личное присутствие в посольстве. Консульский сбор 50 долларов.

Документы, которые необходимо предоставить для получения визы: 

Категорія візи Необхідні документи
Дипломатична
А-1
  • Період: 3 роки
  • Закордонний паспорт (дипломатичний)
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Нота з МЗС
Службова
А-2
  • Період: 3 роки
  • Закордонний паспорт (службовий)
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Нота з МЗС
Соглашение
А-3
  • Період: за необхідністю
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Нота з МЗС або відповідного міністерства
Журналістська
тимчасова
С-1
  • Період: 90 днів
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Оригінал запрошення
  • Направлення у відрядження
  • Копія журналістського посвідчення
Короткострокова
загальна
С-3
  • Бізнес
    • Період: 90 днів
    • Закордонний паспорт
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Оригінал запрошення
    • Копія сертифікату реєстрації корейскої компанії (사업자등록증명원)
    • Довідка з місця роботи
  • Бізнес (Багаторазова віза) *тільки українські
    • Період: 90 днів
    • Закордонний паспорт
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Оригінал запрошення
    • Копія контракту
    • Документи на поставку/отримання товару
    • Довідка про обіг більш як $30 000
    • Довідка про банківські перекази
    • Копія сертифікату реєстрації корейської компанії (사업자등록증명원)
    • Копія свідоцтва про реєстрацію української компанії
    • Довідка з місця роботи
  • Гостьова
    • Період: 90 днів
    • Закордонний паспорт
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Оригінал запрошення
    • Гарантійний лист (якщо запрошує громадянин Республіки Корея)
    • Копія міграційної карти (ID-card) особи, що запрошує
    • Копія 1-ої сторінки закордонного паспорту особи, що запрошує
    • Копія сторінки з діючою корейською візою особи, що запрошує
    • Довідка з місця роботи або навчання
    • Примітка: якщо запрошує близький родич, необхідно надати документи, які показують родинні зв’язки
  • Моряки
    • Період: 15 днів
    • Закордонний паспорт + Паспорт моряка
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Оригінал запрошення
    • Оригінал гарантійного листа на моряка
    • Оригінал гарантійного листа на судно
    • Копія сертифікату реєстрації корейскої компанії (사업자등록증명원) 
    • Копія сертифікату на судноплавну діяльність
    • Довідка з місця роботи або навчання
    • Оригінал судової ролі
  • Туристична
    • Період: 1 місяць
    • Закордонний паспорт
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Оригінал запрошення від корейської туристичної компанії
    • Програма туру
    • Копія ваучеру, що підтвердження бронювання готелю
    • Копія авіквитка
    • Копія агентської згоди між корейською та українською
    • туристичними компаніями
    • Копія сертифікату реєстрації корейскої компанії (사업자등록증명원)
    • Копія ліцензії на туристичну діяльність корейської туристичної компанії
    • Копія свідоцтва про реєстрацію української компанії
    • Копія ліцензії на туристичну діяльність української туристичної компанії
    • Довідка з місця роботи або виписка з банку про стан банківського рахунку
  • Виставка, семінар, конгрес, фестиваль
    • Період: 90 днів
    • Закордонний паспорт
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Оригінал запрошення від організаторів
    • виставки/конгресу/конференції
    • Програма заходу
    • Довідка з місця роботи
  • Спортивні змагання
    • Період: 90 днів
    • Закордонний паспорт
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Оригінал запрошення
    • Програма змагань
    • Лист від української спортивної федерації
    • Копія документу, що підтверджує наявність спортивної кваліфікації
  • Транзит без ночівлі
    • Період: 15 днів
    • Закордонний паспорт
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Копія авіаквитка
    • Детальна програма туру
    • Довідка з місця роботи або виписка з банку про стан банківського рахунку
  • Транзит з ночівлею
    • Закордонний паспорт
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Копія авіаквитка
    • Копія бронювання готелю
    • Детальна програма туру
    • Довідка з місця роботи або виписка з банку про стан банківського рахунку
Робоча
короткострокова
С-4
  • Моделі
    • Період: 90 днів
    • Закордонний паспорт
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Оригінал запрошення
    • Рекомендація з Міністерства культури Республіки Корея
    • Копія контракту
    • Копія сертифікату реєстрації корейскої компанії (사업자등록증명원)
    • Копія сертифікату про закінчення школи моделей
    • Довідка з модельного агенства
    • Портфоліо
  • Гастролі
    • Період: 90 днів
    • Закордонний паспорт
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Оригінал запрошення
    • Копія контракту
    • Рекомендація від Korea Media Rating Board
    • Програма виступів
    • Копія сертифікату реєстрації корейскої компанії (사업자등록증명원)
    • Копія диплому
  • Викладацька (приватна чи державна організація)
    • Період: 90 днів
    • Закордонний паспорт
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Оригінал запрошення
    • Гарантійний лист від запрошуючої сторони
    • Рекомендація від Korea Media Rating Board
    • Копія контракту
    • Копія розкладу занять
    • Копія сертифікату реєстрації організації, що запрошує
    • Копія диплому

      якщо запрошуюча сторона – державна організація, то рекомендації від Korea Media Rating не потрібно

      якщо запрошуюча сторона – державна організація, то необхідно додатково надати довідку про несудимість.

Культура і мистецтво
D-1
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Оригінал запрошення
  • Документ, що підтверджує приналежність до закладу культури і мистецтва або копія диплому
  • Копія сертифікату реєстрації організації, що запрошує
  • Довідка з місця роботи або виписка з банку про стан банківського рахунку

    якщо запрошуюча сторона – державна організація, то рекомендації від Korea Media Rating не потрібно

Студентська
D-2
  • Період: 2 роки
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Спеціальна форма з університету (Letter of Admission)
  • Копія квитанції про оплату (якщо навчання оплачує студент)
  • Виписка з банку про стан банківського рахунку
  • Документ про переказ грошей в Корею (мінімум за місяць до поїздки на суму 10 тисяч доларів США на рік)
  • Довідка з університету
  • Копія диплому
Курси корейської
мови при
університеті
D-4
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Спеціальна форма з університету (Letter of Admission)
  • Копія квитанції про оплату (якщо навчання оплачує студент)
  • Виписка з банку про стан банківського рахунку
  • Документ про переказ грошей в Корею (мінімум за місяць до поїздки на суму 10 тисяч доларів США на рік)
  • Довідка з університету
  • Копія диплому
Журналістська
довгострокова
D-5
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Направлення у відрядження
  • Документи, пов’язані з відкриттям відділення або кореспондентського пункту в Республіці Корея
  • Копія журналістського посвідчення
Релігійна
D-6
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Оригінал запрошення
  • Направлення у відрядження
  • Копія дозволу на створення релігійної організації
  • Копія сертифікату реєстрації організації, що запрошує
  • Документи, що підтверджують надання допомоги для покриття витрат під час перебування в країні
Переведення
працівника у філіал
компанії
D-7
  • Період: 3 роки
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Оригінал запрошення (якщо є номер дозволу з Міністерства Юстиції Республіки Кореї, то копія)
  • Підтвердження переведення працівника у філіал
  • Копія дозволу на відкриття філіалу або копія бізнес-проекту
  • Документ про сплату податків
Інвестиційна
D-8
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Направлення у відрядження
  • Заява іноземного інвестора
  • Копія сертифікату реєстрації компанії, яка вкладає інвестиції
  • Копія сертифікату реєстрації компанії, в яку вкладають інвестиції
Зовнішньоторгівельна
діяльність
D-9
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Оригінал запрошення (якщо є номер дозволу з Міністерства Юстиції Республіки Кореї, то копія)
  • Копія контракту
  • Довідка про призначення на роботу
  • Копія сертифікату реєстрації корейскої компанії
  • Копія сертифікату про сплату податків корейської компанії
  • Копія диплому
  • Резюме
Викладацька
Е-1
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Оригінал запрошення (якщо є номер дозволу з Міністерства Юстиції Республіки Кореї, то копія)
  • Трудова біографія
  • Копія контракту
  • Копія документу про призначення на посаду
  • Копія диплому або копія документу про присвоєння наукового ступеня
Викладання іноземної
мови
Е-2
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Копія запрошення
  • Номер дозволу з Міністерства юстиції Республіки Корея
  • Рекомендації/гарантійний лист
  • Копія контракту
  • Копія сертифікату реєстрації корейського навчального закладу/компанії
  • Довідка про несудимість
  • Медична довідка
  • Копія диплому з додатком
Дослідницька
Е-3
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Копія запрошення
  • Номер дозволу з Міністерства юстиції Республіки Корея
  • Копія контракту
  • Копія сертифікату реєстрації корейської компанії
  • Трудова біографія
  • Копія диплому
Технологічне
керівництво
Е-4
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Направлення у відрядження або підтвердження про призначення на роботу
  • Копія договору про імпорт технології /сертифікат про надання послуг/ копія документу про те, що компанія входить до числа оборонних
  • Документ про відкриття підприємства
Професійна робоча
Е-5
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Оригінал запрошення
  • Рекомендація від керівника відповідного центрального відомства або інші документи, які підтверджують найм на роботу
  • Копія контракту
  • Копія диплому або копія документу про присвоєння наукового ступеня або професіональної категорії
  • Копія сертифікату реєстрації корейської компанії
Мистецтво та
індустрія розваг
Е-6
  • Артисти
    • Період: 6 місяців
    • Закордонний паспорт
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Копія запрошення
    • Номер дозволу з Міністерства юстиції Республіки Корея
    • Копія контракту
    • Рекомендація від Korea Media Rating Board
    • Програма виступів
    • Копія сертифікату реєстрації корейскої компанії
    • Копія диплому
  • Моделі
    • Період: 6 місяців
    • Закордонний паспорт
    • Анкета
    • 1 фото 3.5х4.5
    • Копія запрошення
    • Номер дозволу з Міністерства юстиції Республіки Корея
    • Копія контракту
    • Рекомендація з Міністерства культури Республіки Корея
    • Копія сертифікату реєстрації корейскої компанії
    • Копія сертифікату про закінчення школи моделей
    • Довідка з модельного агенства
    • Портфоліо
Особливі види
діяльності
Е-7
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Оригінал запрошення
  • Копія контракту
  • Копія диплому або копія документу про присвоєння наукового ступеня або професіональної категорії
  • Рекомендація від керівника відповідного центрального відомства або інші документи, які підтверджують найм на роботу
  • Копія сертифікату реєстрації корейскої компанії
Воз’єднання
сім’ї
F-1
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Відвідання родичів, що проживають у Республіці Корея
    • Оригінал запрошення
    • Документи, що підтверджують родинні зв’язки (копія свідоцтва про народження , копія свідоцтва про шлюб, виписка з сімейного реєстру)
    • Документи, що підтверджують особу заявника

      у випадку усиновлення за кордоном, необхідно надати підтвердження від організації з усиновлення або заяву від прийомних батьків

  • Обслуговуючий персонал дипломата, який прибув з дипломатичною місією в Республіку Корея
    • Офіційний лист від посольства або консульства
    • Копія трудового контракту
    • Копія ID карти дипломата
  • Іноземні студенти, зараховані в школу
    • Спеціальна форма з університету (Letter of Admission)
    • Документи, що засвідчують зарахування
    • Свідоцтво про сплату податків
До родича українця
F-3
  • Період: 1 рік
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Оригінал запрошення
  • Копія паспорту людини, яка запрошує: 1-а сторінка і сторінка з діючою корейською візою
  • Копія ID карти людини, яка запрошує
  • Довідка з місця роботи людини, яка запрошує
  • Копія свідоцтва про одруження/народження (показати родинні зв’язки)

             Якщо запрошує компанія – необхідно надати копію сертифікату реєстрації корейської компанії

Етнічні корейці, що
проживають за
кордоном
F-4
  • Період: 2 роки
  • Період дії візи: 3 роки
  • Особи, один з батьків яких або прародич були громадянами Республіки Корея до отримання громадянства іншої країни
    • Документи, що підтверджують корейське походження прямих родичів
    • Документи, де зазначена причина, дата/місяць/рік отримання громадянства іншої країни заявником або його прямими родичами
    • Документи, що підтверджують родинні зв’язки (свідоцтво про народження)
    • Документи, які підтверджують те, що особа не займається діяльністю, що передбачена у кожному підпункті статті 23, параграфу 3 Наказу Президента, включаючи фізичну працю: сертифікат про сплату податків та ін.
    • Інші документи, яку потрібно надати на вимогу Міністерства юстиції
  • Особи, один з батьків яких або прародич були громадянами Республіки Корея до отримання громадянства іншої країни
    • Документи, що підтверджують корейське походження прямих родичів
    • Документи, де зазначена причина, дата/місяць/рік отримання громадянства іншої країни заявником або його прямими родичами
    • Документи, що підтверджують родинні зв’язки (свідоцтво про народження)
    • Документи, які підтверджують те, що особа не займається діяльністю, що передбачена у кожному підпункті статті 23, параграфу 3 Наказу Президента, включаючи фізичну працю: сертифікат про сплату податків та ін.
    • Інші документи, яку потрібно надати на вимогу Міністерства юстиції
До чоловіка
(дружини) корейця
(кореянки)
F-6
  • Період: 90 днів
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Оригінал запрошення (завірений нотаріально)
  • Гарантійний лист (завірений нотаріально)
  • Копія його/її паспорту
  • Копія ID карти людини, яка запрошує
  • Медичні довідки від обох
  • Довідки про несудимість від обох
  • Копія свідоцтва про шлюб
  • Виписка із сімейного реєстру
  • Довідка з банку про стан банківського рахунку людини, яка запрошує
  • Довідка з місця роботи людини, яка запрошує
Інші випадки
G-1
  • Особа викликається в суд у Республіку Корея
    • Повістка в суд
    • Номер дозволу з Міністерства юстиції Республіки Корея
    • Документи, що підтверджують фінансову стабільність
  • Лікування у Республіці Корея
    • Направлення від лікаря
    • Номер дозволу з Міністерства юстиції Республіки Корея
    • Документи, що підтверджують фінансову стабільність
    • Для отримання детальнішої інформації звертайтесь до Імміграційної служби у Республіці Корея
Робоча віза для
етнічних корейців
Н-2
  • Закордонний паспорт
  • Анкета
  • 1 фото 3.5х4.5
  • Анкета-лотерея
  • Копія 1-ої сторінки закордонного паспорту
  • Копія 1-ої сторінки українського паспорту
  • Для отримання детальнішої інформації, звертайтесь до співробітників Посольства Республіки Корея в Україні

Посольство Кореи в Украине:
г. Киев, вул. Володимирська 43, Київ, Україна
Тел.:+38 044 246 3759~61 
Факс:+38 044 246 3757

Вы можете уточнить информацию о списке документов, сроках оформления, а так же заказать услуги визовой поддержки по телефонам:

тел/факс: (044) 248-75-69;  

Киевстар (097) 899-96-12; 

 МТС (066) 400-18-72;  

life (093) 869-10-44; 

 С Уважением,   Компания «Византия»