тел/факс (044) 278-49-83
Киiвстар (097) 899-96-12
МТС (066) 400-18-72
life (093) 869-10-44
Мрії стають реальністю, коли думки перетворюються в дії!

Постійний дозвіл на проживання

Аналогом терміну “постійний дозвіл на проживання” в законодавстві України є термін “імміграція”. Імміграція – це прибуття в Україну у встановленому законом порядку іноземців та осіб без громадянства на постійне місце проживання. Для отримання права іммігрувати в Україну на постійне проживання необхідно отримати дозвіл на імміграцію. Дозвіл на імміграцію надається для певних категорій іммігрантів або в межах встановленої Кабінетом Міністрів України квоти імміграції, або поза квотою імміграції.
Якщо Ви хочете оформити постійний дозвіл на проживання в Україні, спеціалісти нашої компанії допоможуть пройти всі етапи процесу отримання постійного дозволу на проживання!
Термін оформлення Вартість послуги
7-12 місяців 5 000 грн
до 4 місяців 7 000 грн
до 35 р.д. 1 3500 грн

У вартість послуги входить:
– консультації з питань отримання ПДНП;
– підготовка заяви про надання дозволу на імміграцію;
– подача необхідного пакету документів в органи міграційної служби;
– отримання дозволу на імміграцію;
– оформлення довіреності від імені іноземного громадянина на співробітників нашої компанії;
– оплата всіх необхідних офіційних платежів.

Додаткова оплата (при необхідності):
– отримання довідки про відсутність судимості;
– реєстрація інвестицій;
– підтвердження громадянства;
– супровід оформлення реєстрації (прописки) іноземця.
Дозвіл на імміграцію надається в межах квоти імміграції такими категоріями іммігрантів:
• діячі науки та культури, імміграція яких відповідає інтересам України;
• висококваліфіковані спеціалісти і робітники, гостра потреба в яких є відчутною для економіки України;
• особи, які здійснили іноземну інвестицію в економіку України іноземною конвертованою валютою на суму не менше 100 (ста) тисяч доларів США, зареєстровану у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України;
• особи, які є рідними братом чи сестрою, дідом чи бабою, онуком чи онукою громадян України;
• особи, які раніше перебували в громадянстві України;
• батьки, чоловік (дружина) іммігранта та його неповнолітні діти;
• особи, які безперервно прожили на території України протягом трьох років з дня надання їм статусу біженця в Україні чи притулку в Україні, а також їхні батьки, чоловік (дружина) та неповнолітні діти, які проживають разом з ними.
Дозвіл на імміграцію поза квотою імміграції надається:
• одному з подружжя, якщо другий з подружжя, з яким він перебуває у шлюбі понад два роки, є громадянином України, дітям або батькам громадян України;
• особам, які є опікунами чи піклувальниками громадян України, або перебувають під опікою чи піклуванням громадян України;
• особам, які мають право на набуття громадянства України за територіальним походженням;
• особам, імміграція яких становить державний інтерес для України;
• іноземним українцям, сім’ям закордонних українців, їх дітям у разі їх спільного в’їзду та перебування на території України.
Документи необхідні для отримання постійного дозволу на проживання:
– копія першої сторінки паспорта (переклад та нотаріально засвідчена на українську мову), копії всіх сторінок паспорта;
– документи, що підтверджують близькі родинні стосунки з громадянами України;
– довідка про відсутність судимості на території країни громадянства;
– медичні довідки про відсутність СНІДУ, туберкульозу і наркологічний сертифікат;
– довідка про відсутність судимості в Україні;
– довідка за формою № 3 про склад сім’ї з ЖЕКу.

Ви можете уточнити інформацію щодо переліку документів (виходячи з індивідуальної ситуації), строки оформлення та замовити послугу оформлення постійного дозволу на проживання за телефонами:
тел/факс: (044) 248-75-69;
Київстар (097) 899-96-12;
МТС (066) 400-18-72;
life (093) 869-10-44;
З Повагою, Компанія “Візантія”